champagneglas med gul dricka i förgrunden,  människor som minglar i bakgrunden

Boka konferens, möten och evenemang

Boka konferens, seminarium, företagsaktivitet, lansering eller workshop hos oss. Sörmlands museum har allt som behövs för kreativa och lyckade möten!

champagneglas med gul dricka i förgrunden,  människor som minglar i bakgrunden

I Nyköpings hamn ligger Sörmlands museum, i nybyggda lokaler på gamla bilfabriken ANA:s område. I våra moderna mötesrum finns den tekniska utrustning som behövs för att genomföra möten på plats och distans i en professionell miljö. Vår hörsal erbjuder också läktare, möjligheter till livestreaming och en bra scen för allt från panelsamtal, debatter och tillkännagivanden till konserter och teaterföreställningar.

Kombinera ditt besök med spännande, lärorika och kreativa aktiviteter. Boka en guidad visning i våra unika magasin och kom riktigt nära museisamlingarna. Eller varför inte en passa på att delta i en kreativ slöjd- eller konstworkshop? Vi erbjuder också guidade visningar i våra utställningar samt guidade stadsvandringar.

I vår restaurang lagas allt från grunden med ekologiska och närodlade råvaror. Till alla evenemang finns möjlighet att beställa mat och fika för en komplett upplevelse.

 

 Våra konferenslokaler: