Dagens meny
28 januari - 31 januari
- Kyckling marsala på timjan- och rosmarinbakat majskycklinglår, marsalasås, råstekt potatis, smörstekta champinjoner och brynt lök.
145 kronor - Smörstekt kejsarhatt med sherryvinäger och persilja, potatis- och lökomelett, hasselnöt- och tryffelfärskost.
135 kronor - Rimmad, lättrökt och surdegsfriterad sej, dansk remouladsås, saltkokt småpotatis, citron och dill.
175 kronor - Skogschampinjonsoppa med crème fraiche, smetana, bakat ägg och friterad ostronskivling.
135 kronor
Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.
Med reservation för ändringar.
Barnrätter
- Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
75 kronor. - Alla rätter finns i barnportion.
75 kronor.
Bra att veta
- Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
- Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.