En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Dagens meny

28 januari - 31 januari

  • Kyckling marsala på timjan- och rosmarinbakat majskycklinglår, marsalasås, råstekt potatis, smörstekta champinjoner och brynt lök.
    145 kronor

  • Smörstekt kejsarhatt med sherryvinäger och persilja, potatis- och lökomelett, hasselnöt- och tryffelfärskost.
    135 kronor

  • Rimmad, lättrökt och surdegsfriterad sej, dansk remouladsås, saltkokt småpotatis, citron och dill.
    175 kronor

  • Skogschampinjonsoppa med crème fraiche, smetana, bakat ägg och friterad ostronskivling.
    135 kronor

Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.