En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Veckans meny

Tisdag 10 september–fredag 13 september:

  • "Pasta à la Barigoule" Timjan- och citronkokt kronärtskocka, brynt smör, friterad salvia, Pecorino, purjolök
    135 kronor
  • Köttbullar på kossa och gris från Dalsjöfors, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka med persilja och dill, gräddsås
    145 kronor
  • Ört- och chilibakad spetskål, coco blanc-bönor, crème fraiche- och schalottenlökssås, sherrystekta champinjoner
    135 kronor
  • Citronbakad lax, färskpotatis med dill och gräslök, rödbetor, skummad musselbuljong med grädde och vitt vin
    170 kronor

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen. 
  • Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.