En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Dagens meny

14 januari - 17 januari

  • Smörstekt wallenbergare, potatispuré, brynt smör och rårörda lingon.
    150 kronor

  • Bouillabaisse med saffransaioli, surdegskrutonger, torsk, sej och lax, tomatbuljong, kokt potatis, fänkål, dill.
    170 kronor

  • Gratinerad fransk löksoppa med pilsner och timjan, Gruyère, surdegskrutonger.
    135 kronor

  • Tadgin Moroccan på kikärter, Moghrabieh couscous, citrusyoghurt, gröna ärtor, gurka, Belugalinser.
    135 kronor

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen. 
  • Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.