En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Veckans meny

Tisdag 8 oktober – fredag 11 oktober

 

  • Gratinerad fransk löksoppa med timjan och pilsner, surdegskrutonger, Gruyère.
    135 kronor
  • "Coq au vin" – rödvinsbrässerat kycklinglår, smörstekt skogschampinjon, rökt sidfläsk, potatispuré, rödvinssky.
    145 kronor
  • Mandelbakad torskrygg, dragon- och citronsmörsås, betor i olika färger från Nynäs slott, friterad kapris, kokt potatis.
    170 kronor
  • Smörstekt fläskrack med timjan och rosmarin, café de Paris-smör, brynt lök, råstekt potatis.
    160 kronor

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen. 
  • Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.