Veckans meny
Tisdag 8 oktober – fredag 11 oktober
- Gratinerad fransk löksoppa med timjan och pilsner, surdegskrutonger, Gruyère.
135 kronor
- "Coq au vin" – rödvinsbrässerat kycklinglår, smörstekt skogschampinjon, rökt sidfläsk, potatispuré, rödvinssky.
145 kronor
- Mandelbakad torskrygg, dragon- och citronsmörsås, betor i olika färger från Nynäs slott, friterad kapris, kokt potatis.
170 kronor
- Smörstekt fläskrack med timjan och rosmarin, café de Paris-smör, brynt lök, råstekt potatis.
160 kronor
Med reservation för ändringar.
Barnrätter
- Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
75 kronor. - Alla rätter finns i barnportion.
75 kronor.
Bra att veta
- Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
- Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.
- Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.