Dagens meny
14 januari - 17 januari
- Smörstekt wallenbergare, potatispuré, brynt smör och rårörda lingon.
150 kronor - Bouillabaisse med saffransaioli, surdegskrutonger, torsk, sej och lax, tomatbuljong, kokt potatis, fänkål, dill.
170 kronor - Gratinerad fransk löksoppa med pilsner och timjan, Gruyère, surdegskrutonger.
135 kronor - Tadgin Moroccan på kikärter, Moghrabieh couscous, citrusyoghurt, gröna ärtor, gurka, Belugalinser.
135 kronor
Med reservation för ändringar.
Barnrätter
- Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
75 kronor. - Alla rätter finns i barnportion.
75 kronor.
Bra att veta
- Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
- Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.
- Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.