Dagens meny
21 januari - 24 januari
- Buef bourguignon på rödvinsbrässerat högrev, rökt sidfläsk, potatispuré, syrad rödlök, smörstekta champinjoner.
145 kronor - "Pasta alla Cesar" med romansallad, strimlat urbenat kycklinglår, friterad kapris, bacon- och brödsmulor, Parmesan.
145 kronor - Rödbetsrisotto med rosmarin och salvia, syrade betor i olika färger, friterade gulbetschips, getost och rostade valnötter.
135 kronor - Citron- och vittvinspocherad rödspättafilé, sås Verde med basilika och gräslök, sotade silverlökssallad med bladpersilja.
175 kronor
Med reservation för ändringar.
Barnrätter
- Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
75 kronor. - Alla rätter finns i barnportion.
75 kronor.
Bra att veta
- Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
- Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.
- Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.