Veckans meny
Tisdag 19 november – fredag 22 november
- Mac'n'cheese på Cavatappipasta med Parmesan, cheddar och mozzarella, vitlöksstekt ströbröd, rökt sidfläsk, skogschampinjoner.
135 kronor. - BBQ-bakad grisskuldra, friterad saltkokt potatis, chilirostad majs, syrad rödlök, majonnäs alla rödöga.
145 kronor - Sotad lättrökt lax, råstekt blomkål med hasselnötter, brynt Sandefjordsås, kokt potatis.
170 kronor - Vitlök- och sojastekt kejsarhatt, fitrerad ostronskivling, potatispuré med tryffel och gräddfil, svampskum.
135 kronor
Med reservation för ändringar.
Barnrätter
- Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
75 kronor. - Alla rätter finns i barnportion.
75 kronor.
Bra att veta
- Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
- Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen.
- Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.