En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Veckans meny

Tisdag 19 november – fredag 22 november

  • Mac'n'cheese på Cavatappipasta med Parmesan, cheddar och mozzarella, vitlöksstekt ströbröd, rökt sidfläsk, skogschampinjoner.
    135 kronor.

  • BBQ-bakad grisskuldra, friterad saltkokt potatis, chilirostad majs, syrad rödlök, majonnäs alla rödöga.
    145 kronor

  • Sotad lättrökt lax, råstekt blomkål med hasselnötter, brynt Sandefjordsås, kokt potatis.
    170 kronor

  • Vitlök- och sojastekt kejsarhatt, fitrerad ostronskivling, potatispuré med tryffel och gräddfil, svampskum.
    135 kronor

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen. 
  • Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.