En liten buffé med picklade grönsaker i glasburkar och sallad på uppläggningsfat.

Dagens meny

21 januari - 24 januari

  • Buef bourguignon på rödvinsbrässerat högrev, rökt sidfläsk, potatispuré, syrad rödlök, smörstekta champinjoner.
    145 kronor

  • "Pasta alla Cesar" med romansallad, strimlat urbenat kycklinglår, friterad kapris, bacon- och brödsmulor, Parmesan.
    145 kronor

  • Rödbetsrisotto med rosmarin och salvia, syrade betor i olika färger, friterade gulbetschips, getost och rostade valnötter.
    135 kronor

  • Citron- och vittvinspocherad rödspättafilé, sås Verde med basilika och gräslök, sotade silverlökssallad med bladpersilja.
    175 kronor

Med reservation för ändringar.

Barnrätter

  • Pannkaka på dinkel med sylt och grädde.
    75 kronor.
  • Alla rätter finns i barnportion.
    75 kronor.

Bra att veta

  • Lunch serveras tisdag–fredag klockan 11–14 samt lördag klockan 11.30–14.30. Söndagar serverar vi lättare lunch.
  • Vardagar finns fyra rätter på menyn och lördagar två rätter. Menyn för vardagar publiceras här samt i restaurangen. Menyn för lördagar publiceras enbart i restaurangen. 
  • Priset inkluderar sallad, bröd samt kaffe/te.