Överblick över Östersjön från hög höjd

Invigning av Östersjön - från sött till salt

Fotograf Johan Hammar inviger utställningen med att visa och berätta om sina fotografier. Vad föreställer bilderna och vilka utmaningar ligger till grund för resultatet?

Utomhusutställningen Östersjön – från sött till salt av prisbelönade fotografen och biologen Johan Hammar att visas i museiparken 10 augusti till 6 september. Utställningen är ett samarbete mellan Nynäs slott, Länsstyrelsen i Södermanland och Sörmlands museum.

Om Johan Hammar

Johan Hammar är biologen som blev fotograf och filmare. Efter 15 år som specialist på vatten arbetar han sedan 2013 som fotograf och filmare på heltid. Hans bilder och filmer publiceras och visas både i Sverige och utomlands. Johan är en mycket uppskattad föredragshållare och inspiratör som trollbinder publiken med sitt kunnande och engagemang. Johan blev utsedd till Årets Naturfotograf av Naturvårdsverket 2018 för sitt arbete med vatten.

Invigning 10 augusti i museiparken

Du har möjlighet att höra Johan Hammar berätta på invigningen den 10 augusti kl 11. Han kommer även tillbaka under Vattenveckan den 4 september kl 13 och 15.

Föranmälan?

Ingen föranmälan krävs. Välkommen till museiparken kl 11. Visningen tar ca 30 minuter.

Datum:

Lördag 4 sep 2021

Plats:

Sörmlands museums museipark

Tid:

Kl 13 och 15

4 sep