medelålders man i mörkt hår, glasögon och jeansskjorta

Författarsamtal med Niklas Källner

Niklas Källner pratar om sin underfundiga och upplysande bok om mänsklig kommunikation.

I takt med att samhället öppnar upp och vi helt plötsligt ska slängas ut i diverse sociala situationer igen utkommer Niklas Källner med en underfundig och upplysande bok om mänsklig kommunikation. I Ser du inte vad jag säger? Om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord tar han avstamp i allt det som inte sägs men som berättar minst lika mycket ändå – den icke-verbala kommunikationen.

Niklas Källner är journalisten och programledaren som utmärkt sig genom sin unika förmåga att närma sig och samtala med människor av alla åldrar och bakgrunder om såväl vardagliga som existentiella frågor. Han är känd från tv och radio, i program som Arvinge okänd, Skavlan, Delat land, I särklass med Niklas och Spanarna i P1. 2015 gjorde han debut som författare med intervjuboken "Tills man dör lever man" och 2018 kom hans bok "Och bilen går bra?", om det viktiga kallpratet. Våren 2022 kommer "Ser du inte vad jag säger?", en bok om hur vi kommunicerar med varandra utan ord.

Förmiddagsfika till försäljning i restaurangen från och med klockan 10.

Föreställningens längd: 1 tim inklusive boksignering.

Köp biljett

Biljett kostar 100 kronor styck. Biljettsläpp den 17 augusti klockan 10 via www.nykopingsguiden.se/litterart. Biljett kan också köpas på Nyköpings Turistbyrå och Rosvalla Servicecenter.

Författarsamtalet är ett samarrangemang mellan LitterArt Gästabud och Sörmlands museum.

Datum:

Lördag 15 okt 2022

Tid:

10:30
15 okt