en kyprae och en kock står och samtalar. Bild från 1900-talets början.

Sommarpersonal till Sörmlands museums restaurang

På Sörmlands museums restaurang är det gröna i fokus. Menyn består av ekologiska och hållbara råvaror från närområdet. Vi låter årstiden styra utbudet. Nu söker vi sommarpersonal till kök och matsal.

Restaurangen ligger i Sörmlands museum nya hus i Nyköping. Restaurangen har ca 100 sittplatser och där det serveras lunch samt är öppet några kvällar i veckan. Vi har även bokade middagar för fest och konferens.

Dina arbetsuppgifter

Som kock hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att laga riktigt god och vällagad mat. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och har lätt att arbeta med snabba beslut och hög puls. Du kommer också att baka matbröd och efterrätter.

Som serveringspersonal i restaurangen kommer du att stå i kassa, servera gäster och hjälpa till med mindre köksarbeten. Du ska ha bra bemötande, servicekänsla och vara lösningsfokuserad.

Din kompetens

Du har erfarenhet från kock eller serveringsyrket.
Du har ett genuint intresse för mat och matlagning.
Du är ansvarstagande och har ett gott humör.
Känsla och intresse för service och bemötande.
God samarbetsförmåga.
Kunskaper i andra språk än svenska är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Timanställning 1 juni – 31 augusti. Tillträde från 1 juni. Arbetstiden är schemalagd och inkluderar kvällar och helger.

Information om tjänsten 

Enhetschef Marcus Sjösten, 072-083 85 67.
Facklig företrädare för Saco-DIK är Karin Edlund, 0155-24 70 94, karin.edlund@regionsormland.se
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-18.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Du ansöker här