Närbild på många tallrikar med mat

Kock sökes till Sörmlands museums restaurang

Vi söker en god matlagare med erfarenhet från yrket, vi ser gärna att du har högt tempo och att du är smaksäker. Du har en förkärlek till det ekologiska och närproducerade.

Arbetsbeskrivning

Som kock hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att laga riktigt god och vällagad mat. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och har lätt att arbeta med snabba beslut och hög puls. Vi har stort fokus på det bakade så gärna ett intresse för det.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock med minst 1 års erfarenhet. Som person är du driven och gillar att jobba självständigt och i team. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Ansökan

Vi söker en kock inför sommarsäsongen, 1 juni till 31 augusti med chans till förlängning. Arbetstiden är schemalagd och inkluderar helger. Om anställningen leder till förlängning förekommer även kvällstider.

Tillträde 2021-06-01 eller enligt överenskommelse. Ansökan med meritförteckning ska ha inkommit senast 3 maj via epost:
Skyddad adress

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund. Sörmlands museum står mitt uppe i ett spännande skede med öppning av nytt hus och utveckling av verksamheten. Vi söker dig som gillar Sörmlands museums vision: Att vidga vyer och väcka engagemang och bidra till att människor påverkar samhället och sin livssituation. Sörmlands museum sätter människan i centrum, vilket är vårt kännetecken.

Information om tjänsten lämnas av:
Köksmästare Marcus Sjösten 072-083 85 67, Skyddad adress

Fackliga företrädare DIK Sofia Karlsson 0721-43 32 00, Skyddad adress