Extra personal till Sörmlands museum

På Sörmlands museum pågår aktiviteter hela veckan, visningar, slöjd- och konstprogram för barn och vuxna, workshops och mycket mer. Nu söker vi extra personal till bland annat dessa aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Dagliga visningar i berättande magasin, familjesöndagar med program inom till exempel slöjd eller konst, workshops eller lovverksamhet i någon av de skapande verkstäderna är några exempel där vi behöver lite extra personal. Ibland har vi också behov av ett par extra värdar som kan hjälpa våra besökare att hitta rätt i huset, svara på frågor, hämta en stol för trötta ben och så vidare. Arbetsuppgifterna kan därför variera från gång till gång.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

I din roll kommer du att möta de viktigaste personerna hos oss – våra gäster! Vi söker därför dig som är intresserad av service, bemötande och värdskap och som kan skapa goda relationer. Du är lyhörd och rycker gärna in där det behövs.

Det handlar i första hand om att kunna arbeta onsdagkvällar då vi har öppet till kl 20 samt lördagar och söndagar.

Din kompetens

• Känsla och intresse för service, bemötande och värdskap.
  • God samarbetsförmåga.
  • Intresse för museets verksamhetsområden historia, konst och slöjd är meriterande.
  • Kunskaper i andra språk än svenska är meriterande.
  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Timanställning vid behov. Tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan inklusive CV senast 2019-03-29

Ansök här

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Kristin Lemon 072-148 73 55.

Facklig företrädare för Saco-DIK är Karin Edlund, 0155-24 70 94, karin.edlund@regionsormland.se

Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.