Mat upplagd på en grön tallrik.

Meny vecka 20

I restaurangen är det gröna i fokus. Vi använder ekologiska och hållbara råvaror från närområdet. Vi låter årstiden styra utbudet.

Vi serverar varm mat klockan 11-15. Du kan även fika på smörgåsar på nybakat surdegsbröd, hembakade bullar och kakor mellan 10-17 (10-20 på onsdagar). På onsdagskvällarna serveras även soppa, ej övrig mat. Pannkakor serveras så klart alltid!

Dagens gröna 105 kr

Tisdag

Indisk grönsaksgryta, friterad linsbollar, rimmad gurka, syrad rödkål, myntayoghurt

Onsdag

Rök- och honungsbakad rotselleri, tryffel- och krassesmaksatt äggkräm, grönsparris

Torsdag

Friterade vårrullar, asiatisk svampsallad, sojaemollition, rostade sesamfrön

Fredag

Rödbetsråraka, gratinerad getost, pumpa- och granskottspesto, grillad roman 

Lördag och söndag

Varieras efter kockens val

Hantverkaren 140 kr

Rostbiff från Ökna, mandelkräm, kompostbakad lök, saltkokt färskpotatis

Trädgård 125 kr

Grönsallad, plockad rökt röding, senap- krassefärskost, marinerad färsk potatis, syltad rödlök, dill

Flatbröd 130 kr

Surdegspizza, salvia gräddfil, jordärtskocka, hasselnötter, majonnäs på olja från Julita

Soppa 90 kr

Kryddig morotssoppa, yoghurt, rostat bovete

Pannkaka 75 kr

Pannkakor på dinkelmjöl från Warbo Qvarn, rårörda blåbär, vispad grädde

Helgmeny

På helger och helgdagar serveras Dagens gröna, Hantverkarn, Trädgård, Flatbröd och Soppa, menyn kan dock varieras efter kockens val.

Pannkakor serveras så klart alltid!

Med reservation för ändringar