Berätta om ditt Strängnäs!

Den 16–18 augusti kommer Sörmlands museum till Strängnäs för att ta reda på hur livet ser ut där. Hur ser du på din omvärld, vilka tankar har du om hur det har varit och om framtiden?

Vi söker personer som vill bli intervjuade och bidra med berättelser om sina liv i Strängnäs. Vi är intresserade av hur människor lever, upplever, känner och tänker. Hur är det att leva i en ort som Strängnäs, vad finns det för tankar om samhället och vad finns det för drömmar och förhoppningar? Vad är du oroad eller rädd för? Vad tycker du har förändrats under åren?

Den 16-18 augusti finns museets antikvarier och forskare från Stockholms universitet på plats i på Multeum i Strängnäs och runt om i staden. Vi vill komma i kontakt med er som vill bli intervjuade under någon av dessa dagar. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Fältarbetet i Strängnäs är ett samarbete mellan Sörmlands museum och Stockholms universitet och ingår i det nationella programmet Sverige snart. Läs mer om Sverige snart på Stockholms universitets hemsida.

Jag vill berätta!